Detail info
Close

KABÁT

KABÁT - Všechny termíny turné
KABÁT

Datum: 8. - 9. listopadu 2024
Místo: O2 arena
Adresa: Českomoravská 2345/17a, Praha

Vstupenky

pátek
8
lis. 2024
20:00
KABÁT
O2 arena

Praha

sobota
9
lis. 2024
20:00
KABÁT
O2 arena

Praha

Informace o akci

Vstup umožněn 18:30

Připravte se na jedinečný rockový zážitek! Dnes již legenda české rockové hudební scény kapela KABÁT se chystá oslavit výročí 35let ve stejné sestavě a připravila si pro své fanoušky PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024.

Skupina KABÁT je považována za nejúspěšnější českou rockovou kapelu, která nikdy nepřerušila svou činnost, pravidelně vydává nová alba a beze změn v jedné sestavě existuje a pravidelně koncertuje od roku 1989. Je to neopakovatelná stálice české rockové hudby, která si svou dominanci užívá už více jak dvacet let, což v historii českého show businessu nemá obdoby.

Kromě již zavedeného standardu špičkových pyroefektů se na scéně objeví v ČR zatím nepoužité a nevídané hydraulické a motorizované prvky, jak ve vertikální, tak v horizontální rovině, které dokáží rozhýbat a proměnit celou scénu.

Kapela Kabát si až „pedantsky“ zakládá na úrovni všech vystoupení. Nesoustředí se jen na velké projekty a turné, ale lpí na detailech u každého svého vystoupení. Neřeší, jestli je to pražská O2 arena nebo zimní stadion ve Znojmě. Všude musí mít show stejnou úroveň.

Na tento koncert nelze rezervovat vstupenky, je možný pouze přímý nákup online, nebo na prodejních místech.

Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketportal neručíme.

Tisková zpráva
Pokyny pořadatele
INFO ZTP/P

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top