Detail info
Close

SCORPIONS

SCORPIONS

Datum: 29. července 2024
Místo: enteria arena
Adresa: Sukova třída 1735, Pardubice

Vstupenky

pondělí
29
čvc 2024
19:30
SCORPIONS
enteria arena

Pardubice

Informace o akci

SCORPIONS
LOVE AT FIRST STING TOUR

Legendární kapela Scorpions se vrací do Česke republiky!
29. července se představí fanouškům v pardubické enetria areně v rámci svého „Love at First Sting Tour“, které je připomenutí k 40. výročí jejich stejnojmenného alba.

CENA VSTUPENEK OD 1490,- Kč

Scorpions se po vyprodaném koncertě v Praze a Brně vracejí do Pardubic, aby předvedli, proč jsou stále tak žádanou rockovou kapelou. Tour s názvem „Love at First Sting“, které se odehraje k 40. výročí jejich stejnojmenného alba, opět předvedou skvělou show.
SCORPIONS jsou německou rockovou kapelou číslo jedna a jednou z nejvýznamnějších rockových kapel posledních desetiletí. Do dnešního dne SCORPIONS prodali více než 120 milionů desek, odehráli přes 5000 koncertů a vytvořili nadčasovou klasiku se svým legendárním singlem "Wind Of Change", který ovládl hitparády po celém světě. Následovalo nespočet ocenění, hvězda na hollywoodském Rockovém chodníku slávy a další hity jako "Rock You Like A Hurricane", "Still Loving You" a mnoho dalších. Jejich předchozí úspěchy působivě podtrhují vliv, který SCORPIONS v rockovém světě mají. Nové album "Rock Believer" vyšlo 11. února 2022.

---

Vstupenky pro ZTP/P-DISABLED + doprovod zdarma a ostatní ZTP/P můžete objednávat na rezervace@ticketportal.cz, v kopii s přiloženým oskenovaným průkazem ZTP. Jiné slevy: NE

---

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SCORPIONS
picture SCORPIONS

Na mapě

google maps
Top