Detail info
Close

HC LEV Praha - Metallurg Magnitogorsk

HC LEV Praha - Metallurg Magnitogorsk

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Nabourali veškerá očekávání. Český celek ve finále Kontinentální ligy pražský Lev se dál valí. Zastavit ho může už jen jediný sok, Metallurg Magnitogorsk s Janem Kovářem v sestavě.

Kádr i realizační tým se během sezóny měnil, ale nakonec se lví parta v klíčové fázi sezóny ustálila a proměnila v buldozer, jenž z cesty odvalil chorvatský Záhřeb, ukrajinský Doněck i ruskou Jaroslavl.

„Čeká nás hokejový svátek a rádi bychom, aby se tribuny na zápasy s Metallurgem zaplnily do posledního místečka a my tak atakovali rekord KHL v návštěvnosti na jedno utkání (16 317), který jsme zde vytvořili v říjnu 2012,“ komentoval Jan Rachota, PR ředitel klubu.

„Boj o Gagarinův pohár je pro nás všechny obrovská šance, porveme se o něj. A chtěli bychom diváky pozvat, aby nám přišli pomoci.“ dodává Jiří Novotný, kapitán českého celku.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top