Detail info
Close

KYLIE MINOGUE

KYLIE MINOGUE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYLIE OZNAMUJE EVROPSKÉ TURNÉ, V JEHOŽ RÁMCI SE 21. ŘÍJNA VRÁTÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY.
Kylie, jejíž první singl z nového alba obsadil o tomto víkendu 12. příčku hitparád, dnes oznámila termíny evropského Kiss Me Once Tour.

Koncertní turné bude zahájeno ve Velké Británii a bude zahrnovat 31 vystoupení v 15 zemích - včetně 12 koncertů ve Velké Británii a Irsku. Koncerty Kylie jsou proslulé a ani její Kiss Me Once Tour nebude výjimkou. Kylie na něm kromě novinek představí i to nejlepší ze své již dvě dekády trvající kariéry.

Zbrusu nové, již dvanácté studiové album s názvem ‚Kiss Me Once‘ vychází dnes, 17. března. Je to její první studiové album od roku 2010, kdy vydala titul ‚Aphrodite‘, a také její první album vydané u labelu Roc Nation Management. Výkonnými producenty byla sama Kylie a Sia Furler, více známá jen jako Sia, australská zpěvačka a skladatelka, která složila i titulní skladbu alba. Na albu se dále spolupodíleli Pharrell Williams, který napsal a produkoval skladbu ‚I Was Gonna Cancel‘, Ariel Rechtshaid (Haim) na skladbě ‚If Only‘, MNEK na ‚Feels So Good‘ a Greg Kurstin na bonusové skladbě ‚Sleeping With The Enemy´.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top