Detail info
Close

Reebok Yoga Sensation

Reebok Yoga Sensation

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Reebok Yoga Sensation


V neděli 25. 5. 2014 v O2 arena v Praze uskuteční První ročník největšího festivalu jógy ve Střední Evropě Reebok Yoga Sensation.
 
Ten den se pražská O2 arena stane nejvyklidněnějším místem v Česku i v srdci Evropy – v rámci festivalu Reebok Yoga Sensation se v ní sejdou jogoví nadšenci od začátečníků až po ty nejzkušenější. Na hlavní stage a ve třech menších sálech si na 2000 návštěvníků zacvičí s nejlepšími českými lektory a zahraničními hvězdami. V rámci jejich hodin si budou moci vyzkoušet všechny populární současné směry jógy.
 
Těšit se můžete na dynamickou hodinu Power jógy s Václavem Krejčíkem, který je jejím průkopníkem v Česku, nebo s jeho kolegyní z Energy Studia Kateřinou Bílkovou. Fyzičku pak prověří silově náročnější Aštanga jóga s Pavlem Hubem.
 
Pod vedením Heleny Kubrychtové Bártové si můžete vyzkoušet i jeden z nejpropracovanějších systémů jógy vůbec - Iyengar jógu, kde kromě precizního provedení asán hraje hlavní roli i doba, kterou v nich strávíte. Katarína Mikulandová v rámci hodiny Prana Flow jógy, která je o energii, přichází zvenčí, putuje v nás, živí, léčí a regeneruje nebo slovenský instruktor Zdeno Yogi na hodině Vyniasa/Power & Stretch jógy.
  
Celodenní vstupenka bude stát pouze 490 CZK, v prodeji bude přes terminály Sazka od 1. března 2014 po celé České republice. Zakoupením vstupenky účastník automaticky získává podložku, kterou obdrží na místě konání v den akce.
 
Další informace najdete na www.reebok.cz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top