Detail info
Close

MAZZIV festival

MAZZIV festival

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MAZZIV FESTIVAL – The Birth of Phenomenon

United Music Events – agentura, která vám přinesla Sensation a vytvořila další fenomén, který boří hranice České republiky Transmission, je tu nyní se zcela novým konceptem, kterým bude chtít opět posunout hranice české taneční scény. Čekejte neočekávané „This is gonna be Mazziv“!

“Mazziv” je nový koncept, který vám přináší magický a vzrušující zážitek z taneční hudby. Bude to velkolepá taneční akce na které se představí ty nejpopulárnější hudební styly, jako jsou house a electro house. Tato skvělá show
v kombinaci s nejmodernějším vysoce kvalitním vybavením, speciálními efekty a scénografií – vám poskytne nezapomenutelný a dechberoucí zážitek.

VIP TICKET:  
VIP vstupenka  vám umožňuje vstup na luxusní VIP terasu s omezenou kapacitou. Terasa je vybudována na hlavní taneční ploše O2 areny a nabízí bary s širokým sortimentem nápojů, a také skvělý  výhled na celou show. VIP vstupenka obsahuje neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů (kromě RedBullu) a opravňuje ke vstupu na hlavní taneční plochu a přilehlé tribuny. Pro vstup do O2 areny použijte vchod č. 1 na severní straně.
Cena: 2 490 Kč
 
GOLDEN TICKET:
GOLDEN TICKET umožňuje vstup do klubového patra a na taneční plochu (vyjma VIP tribun). Luxusní klubové patro pražské O2 arény má zdarma k dispozici šatny, několik velkých barů, komfortní sedadla a nabízí bohatý catering včetně nealkoholických nápojů z nabídky po celou dobu akce. Vše z toho je zahrnuto v ceně vstupenky.
GOLDEN TICKET můžete zakoupit na pokladnách O2 areny, které jsou otevřeny každý všední den mezi 13:00-18:00 nebo objednávat zasláním emailu na: Finkousova@bestsportarena.cz
Cena: 4 650 Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top