Detail info
Close

PIRATE SWING Band Gala 2015

PIRATE SWING Band Gala 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PIRATE SWING BAND Gala 2015

 

OJEDINĚLÝ KONCERTNÍ PROJEKT PIRATE SWING BANDU JIŘÍHO ŠEVČÍKA S HLAVNÍMI HOSTY FELIXEM SLOVÁČKEM (PARDUBICE) A PETREM VONDRÁČKEM (HRADEC KRÁLOVÉ). SPOLUÚČINKUJÍ IVA PAZDERKOVÁ A ČTYŘNÁSOBNÁ MISTRYNĚ SVĚTA VE STEPU KATEŘINA MARIE FIALOVÁ. 2.12., DŮM HUDBY PARDUBICE, 9.12. KONGRESOVÉ CENTRUM ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ

Po superúspěšné dvouleté sérii koncertů „PIRATE SWING Band Gala“ chystá hudební senzace oceňovaná doma i v zahraničí dvě speciální galapředstavení i pro rok 2015. Sedmnáctičlenný band, jediná kapela v Evropě, specializující se na vlastní swingové aranže rocku a popu přichází opět s novou show. „Představte si Franka Sinatru zpívat Nirvanu“, prohlásil o ní kytarista legendárních Queen, Brian May. Právě Queen si z desítek kapel celého světa vybrali české „Piráty“ coby hlavní hvězdu své VIP party v Montreux. Za doprovodu kapely s netypickým repertoárem v Pardubicích vystoupí swingová legenda evropského formátu, Felix Slováček, v Hradci Králové pak excelentní pianista a zpěvák Petr Vondráček. Na obou koncertech se diváci navíc mohou těšit i na v mnoha ohledech překvapivé hostování herečky a zpěvačky Ivy Pazderkové a v neposlední řadě také na taneční star a čtyřnásobnou mistryni světa ve stepu Kateřinu Marii Fialovou. Tiskem bývá frontman Pirátů Ševčík označován termínem "Rocky Balboa českého swingu" a přirovnáván k M. Bublému či R. Williamsovi a právě posledně jmenovaný na nové album pardubického bandu dokonce oficiálně přispěl autorskou písní (!). Zapomeňte na všechno, co jste slyšeli o swingu a připravte se na nečekané. Show, kde je vše jinak a která vás osvěží a pobaví. A tomu věřte ;-)

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top