Detail info
Close

PAROV STELAR LIVE

PAROV STELAR LIVE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Před Parov Stelar zahrají rumunští Golan

Největší pražský koncert electroswingového mága Parov Stelar a jeho kapely vypukne už v sobotu 20. února v holešovické Tipsport Aréně. Před Parov Stelar se v roli předkapely představí rumunská skupina Golan.

Golan je tříčlenná kapela z rumunské Bukurešti. Tvoří ji Alex, Mihai a Ernesto - tři hudebníci ovlivněni různými hudebními styly - housem, klasikou, jazzem a novým R&B. Jejich kombinací vytvářejí jedinečnou směs eklektických harmonií. Nahrávají naživo hudební nástroje jako trubka, flétna, bicí, používají samply a djing a přinášejí do dnešní elektronické hudby lidský element.

Hlavní hvězdou večera však bude Marcus Füreder, známější pod svým uměleckým jménem Parov Stelar. Rakouský hudebník, producent a DJ se proslavil nejen electroswingem, ale také skvělým samplovaným a kombinací různých hudebních stylů. Parov Stelar je nejúspěšnějším rakouským umělcem na mezinárodní úrovni, získal nespočet ocenění a spolupracoval s umělci jako jsou Tony Bennett & Lady Gaga, Marvin Gaye, Lana Del Rey, Brian Ferry a mnozí další. Parov Stelar Band a Parov Stelar Trio odehráli více než 600 koncertů po celém světě, vyprodali Regency Ballroom v San Francisku, Irving Plaza v New Yorku, dvakrát Forum v Londýně a vystupovali na festivalech Glastonbury, Eurockéennes, Zurich Open Air a na La Fete the L’Humanite v Paříži před 100 000 diváky.

Parov Stelar vyprodal několikrát sály i v Praze a jako headliner vystoupil na festivalech Rock for Churchill, Colours of Ostrava anebo Rock for People Europe. Nenechte si ujít velkolepou taneční show s razítkem kvality Parov Stelar. Už tuto sobotu 20. února 2016. Hala se otevírá již v 18:00. Pokud by se už na vás nedostaly vstupenky na stání na plochu, nevěšte hlavu, na koncertech Parov Stelar tančí vždycky povinně celá hala!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PAROV STELAR LIVE
picture PAROV STELAR LIVE
Top