Detail info
Close

NIGHTWISH + special guests: ARCH ENEMY, AMORPHIS

NIGHTWISH + special guests: ARCH ENEMY, AMORPHIS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Fenomenální finská kapela NIGHTWISH potvrdila turné a zastaví se také v ČR! A nebude sama!

Svůj samostatný koncert u nás v rámci evropského turné ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL-EUROPE 2015 právě potvrdila současná nejpopulárnější metalová kapela NIGHTWISH! Turné k nové desce „ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL“ se před vánoci ponese celou Evropou, kde odehrají dvacet koncertů v jedenácti zemích. Partička finských metalistů vytvořila vůbec první album spolu s úžasnou zpěvačkou Floor Jansen. NIGHTWISH byli vždy synonymem pro virtuózní dokonalost. Jsou schopni vyvolat fantastické pocity a dotknou se vás hluboko uvnitř se svými velkolepými symfonickými skladbami. Není žádným tajemstvím, že hlavní skladatel a hráč na klávesové nástroje Tuomas Holopainen je všestranný skladatel, který žije pro svou hudbu, věnuje se svému umění, a to vše prosákne v každém sdělení jeho práce. V albu „ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL“ se snoubí nová éra kapely s minulostí a vlivem nádherné finské přírody v jeden dokonalý celek. Poprvé v historii působnosti kapela spolupracovala naprosto jednotně, motivovaně a zároveň v krásném přírodním prostředí. Tato stálá přítomnost členů způsobila ještě impozantnější dojem. Zpěvačka Floor Jansen se ještě více katapultovala na hlasové maximum a tohle album je ve své podstatě premiérou její produkce tohoto stylu.

Nenechte si proto ujít výjimečnou možnost vidět všechny tyto skvělé kapely v jeden večer a na jednom místě adventně naladěné Prahy! Takový koncert se hned tak opakovat nebude, proto přijďte 7. 12. 2015 do Tip Sport Arény!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top