Detail info
Close

Bony a klid 2

Bony a klid 2

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BONY A KLID II
„Všichni dobří veksláci“ - volné pokračování kultovní „vekslácké balady“ z konce 80.let

Úsměvná komedie o tom, jak se bývalí veksláci a kšeftaři z předlistopadových dob naučili plout v dobách svobody. O tom, jak se jejich praktiky (ne)změnily a také o věčném svodu „rychlých peněz“, kterým mohou podlehnout i čisté duše.

Megalomanská premiéra filmu Bony a klid 2 se odehraje 20. května 2014 od 19:00 v pražské Tipsport Areně. Před halou zazní hity Frankie Goes to Hollywood, chybět tu nebudou ani styloví veksláci a doboví policisté.

Scénář a režie: Vít Olmer
Hudba: Ondřej Soukup a Frankie Goes To Hollywood
Hrají všichni hlavní představitelé z minulého filmu: Roman Skamene, Jan Potměšil, Veronika Jeníková, Josef Nedorost, František Švihlík.
Nová mladá herecká dvojice: Jakub Prachař a Gabriela Kratochvílová (Česká Miss 2013)
Producent: NOGUP agency s.r.o.
Premiéra: 20.5.2014 v kinech od 22.5. 2014
Distributor: BontonFilm
Stopáž: 90 min

Co dnes dělá partička někdejších veksláků? Zmizel jim svět kšeftů s valutami a tzv. bony, což byly tajně směňované poukázky do obchodů s jinak nedostupným západním zbožím. Jsou venku z vězení, přizpůsobili se. A tak jsou všude tam, kde se dají (jako kdysi) vydělat „rychlý prachy“: kšeftíky, podfuky, úplatky, dotace. A do nich nechtěně spadne nový Martin, který jako tenkrát přijíždí z Boleslavi do Prahy sehnat peníze...
Dlouho očekávané volné pokračování kultovního snímku Bony a klid napsal Vít Olmer jako komedii, plnou „hlášek“ a dějových zvratů.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Bony a klid 2
Top