Detail info
Close

CROSSROADS - Perseidy

CROSSROADS - Perseidy

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

REDUTA JAZZ CLUB
Národní 20, Praha 1
REDUTA JAZZ CLUB – PROGRAM

Vzpomínka, která se opakuje stále dokola

Autor textů, dramaturgie: Tereza Březinová
Režie: Josef Kačmarčík
Scénografie: Petra Kluzáková

Fotografie: Lukáš Janičina

Produkce
: Marie Trefná
Když v létě vidíme na nočním nebi padat hvězdu, často to v nás vyvolá touhu, si něco přát. Vyřčená, ale hlavně i ta promlčená a utajená přání nutí postavy v této jediné srpnové noci při padání hvězd jednat tak, jak jednají.
V několika rovinách se vyvíjí příběhy milenců, vyšetřování vražd a bouřlivé tajné lásky, která teprve až při svém odtajnění dojde svého logického nenaplnění. Všichni nám představují a prožívají své vlastní osobní problémy a přitom je všechny spojuje jedna nadpozemská věc. Nebe plné padajících hvězd.

Perseidy je hra o tajných přáních, pro jejichž naplnění (krom vykřičení na padající vyhasínající hvězdu) neděláme zhola nic. Je to hra o lásce, po které toužíme, aniž bychom pro ni něco dělali. Je to hra o lásce, která se v dnešní době ztratila z mezilidských pocitů a zůstala jen jako otisk v námi vyřčeném slově „miluju“.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top