Detail info
Close

TRIBUTE TO... CHICAGO BLUES

TRIBUTE TO... CHICAGO BLUES

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

REDUTA JAZZ CLUB
Národní 20, Praha 1
REDUTA JAZZ CLUB - PROGRAM

RENE TROSSMAN BAND /USA/


Chicago blues je podžánr bluesové hudby. Vznikl v Chicagu ve státě Illinois. Mezi Chicago bluesové hudebníky patří například Muddy Waters, Howlin' Wolf, Willie Dixon, Koko Taylor, Freddie King, Magic Sam, Syl Johnson, Jimmy Rogers, Buddy Guy, Robert Lockwood, Jr., McKinley Mitchell, Bo Diddley, Mike Bloomfield, Charlie Musselwhite, Paul Butterfield nebo Jimmy Reed.

Rene Trossman
je zkušený bluesový kytarista. Do Prahy nám přináší atmosféru jeho domácí - fantastické chicagské bluesové scéný, kde pravidelně hrával s muzikanty jako jsou Buddy Scott, Byther Smiths, Lurrie Bell, Iceman Robinson, Little Mack Simmons, Lorenzo Thompson.
S jeho čtyřčlennou kapelou, kterou považuje za nejlepší, co zatím měl, hraje nejen v České Republice. Navštívil i Německo, Rakousko, Švýcarsko, Polsko, Slovensko a jiné evropské státy.
Trossman přímo navazuje na odkaz muzikantů zlaté bluesové éry 50. a 60. let, ať už to je či byl Otis Rush, Magic Sam, Muddy Waters nebo Jimmy Reed či Earl Hooker.
Můžete se těšit na rozjetou a rytmickou jízdu!www.renetrossman.com/

Vstupenky můžete zakoupit na prodejních místech Ticketportal a nebo on-line
přímo na ticketportal.cz - vytiskněte si je v pohodlí domova - HOMEtickets!!

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top