Detail info
Close

TRIBUTE TO... JOAO GILBERTO

TRIBUTE TO... JOAO GILBERTO

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

REDUTA JAZZ CLUB
Národní 20, Praha 1
REDUTA JAZZ CLUB - PROGRAM

ZEURÍTIA
zpěv
Libor Šmoldas kytara
Jan Andr piano
Jan Jakubec basa
Tomáš Hobzek bicí

Zeurítia:
"Myšlenka začít zabývat se bossa novou mě poprvé napadla, když jsem poslouchala nahrávky Joao Gilberta a Tom Jobima. Fascinovaná rytmem, jazykem a lehkostí melodií, která se mi zdála být tak blízká. Začala jsem se podle sluchu učit brazilské texty a s manželem, tehdy ještě spolužákem Liborem Šmoldasem, jsme společně začali hrát bossa novu v duu.
Začalo nám hodně záležet na tom, aby hudba kterou hrajeme byla autentická, tím myslím texty v brazilské portugalštině, kterou jsem začala studovat a správné rytmy a akordy písní. Chtěli jsme, aby naše hudba vyrůstala z kořenů brazilské hudby, ale aby zároveň obsahovala moderní prvky z jazzu a dalších žánrů.
Přesto, že na svých koncertech zpívám převážně v brazilské portugalštině, jazykem, kterým v České republice málokdo hovoří, tvoří mé publikum v jazz klubech převážně Češi. Jak říká Richard Bona, hudba je jazyk, kterému rozumí každý!
www.zeuritia.com/en/

Vstupenky můžete zakoupit na prodejních místech Ticketportal a nebo on-line
přímo na ticketportal.cz - vytiskněte si je v pohodlí domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top