Detail info
Close

TOMÁŠ HOBZEK QUARTET

TOMÁŠ HOBZEK QUARTET

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

REDUTA JAZZ CLUB
Národní třída 20, Praha 1
REDUTA JAZZ CLUB – PROGRAM

MODERN JAZZ

Za krátkou dobu se kapela ustálila ve svém složení, vedle Tomáše hraje na saxofon Marcel Bárta, známý především z Vertigo Quintet, pianista Vítek Křišťan, student jazzového oddělení univerzity v polských Katovicích a také člen quintetu Jana Přibyla, a kontrabasista Tomáš Liška. Hudbu quartetu je možné charakterizovat jako svěží, moderní jazz, respektující své vzory z historie, jakými jsou např. Miles Davis, Wayne Shorter, nebo Theolonius Monk.

In a short time the band settled in its composition, in addition Tomas to playing the saxophone Marcel Barta, known mainly from the Vertigo Quintet, pianist Vitek Kristan, a student of the jazz department of the University in Katowice, Poland, and also a member of Quintet Jan Pribyl, and bassist Thoma Liska. Quartet music can be described as fresh, modern jazz, respecting their role models from history, such as Miles Davis, Wayne Shorter, or Theolonius Monk.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top