Detail info
Close

MAX & IGGOR CAVALERA RETURN TO ROOTS

MAX & IGGOR CAVALERA RETURN TO ROOTS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Max a Igor Cavalerovi zahrají v Praze kompletní album Roots!

Nejproslulejší bratrská dvojice v historii metalu - Max a Iggor Cavalerovi letos vyrazila na turné, aby společně s fanoušky oslavili 20 let od vydání legendárního alba Roots, které svého času totálně změnilo metalovou hudbu a vůbec globální pohled na jeho nejtvrdší odnože. Tehdejší Supulturu, kterou v roce 1984 založili a jejíž polovinu bratři Cavalerovi tvořili album Roots doslova vystřelilo mezi světovou extratřídu. Ne že by předtím nebyli slavnými. Naopak, jejich předchozích 5 alb patří mezi hudební klenoty, ovšem tohle docela byla jiná káva. Velkým snem fanoušků po celém světě bylo ještě někdy slyšet přímo z Maxova hrdla za doprovodu Iggorova nenapodobitelného bubnování ono slavné Roots, Bloody Roots nebo Ratamahatta. Ten se teď splní i v našich zeměpisných šířkách.
Turné Max and Iggor Cavalera Return to Roots zasáhne i Českou republiku. Můžete být u toho v úterý 22. listopadu v pražském klubu MeetFactory.

Vstupenky jsou k dostání v obvyklých předprodejích za 750,-Kč

Koncert pořádají Pragokoncert a Patrik Kohut

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MAX & IGGOR CAVALERA RETURN TO ROOTS
picture MAX & IGGOR CAVALERA RETURN TO ROOTS
Top