Detail info
Close

JAMIE T / UK

JAMIE T / UK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jamie T představí osobně své nové album Trick i Pražanům

Futurum Music Bar bude hostit britského zpěváka Jamieho Treayse známého spíš pod jménem Jamie T, jehož první album Panic Preventions bylo v roce 2007 nominováno na Mercury Music Prize. V tom samém roce ho NME vyhlásilo zpěvákem roku. Nedávno vydal novou desku s názvem Trick a 8. listopadu ho osobně v Praze představí i českému publiku.
Jamieho čtvrté album je divná a důležitá deska. Je to nejtemnější, nejdrsnější a nejpesimičtější album, které během deseti let natočil. Ale je to také deska na rock ‘n’ rollovou party, na punky reggae party, kde se hodně pouští Clash.
“Každý ví, že The Clash miluju,” říká Jamie, “skladba ‘Robin Hood’ je v podstatě jejich písnička ‘Hateful’ smíchaná s ideou skladby ‘Bankrobber’ a špetkou ‘Jail Guitar Doors’.”
Mezi vydáním Jamieho druhé desky Kings And Queens a comebackovým albem z roku 2014 Carry On The Grudge uběhlo dlouhých pět let, kdy Jamie prožíval krizi víry a jistoty v sebe, cestoval po světě, aby se našel, a vrátil se s otázkou, jestli ho jeho fanoušci budou chtít dál poslouchat.
Nové album Trick vychází po dalších dvou letech a představuje Jamieho energického - jakoby znovuzrozeného. Umělce, který znovu objevil lásku ke skládání a hraní.
Album Trick opět koprodukoval Jamieho dlouhodobý spolupracovník James Dring, přičemž Dring se postaral o veškeré beaty a Jamie nahrál všechny nástroje, které na albu uslyšíte. Album se nahrávalo v Premises v Hackney a ve studiu Moloko na Hoxton Square. Jako třetí místo k nahrávání si Jamie vybral americký Detroit s jeho surreálnou atmosférou vylidněného města a studio High Bias, přesto je Trick ryze anglickou deskou, snad typicky londýnskou.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture JAMIE T / UK
picture JAMIE T / UK
Top