Detail info
Close

PACOVSKÝ POLEDNÍK 2016

PACOVSKÝ POLEDNÍK 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Hudební program letošního Pacovského poledníku je na světě. Sejdeme se 27. srpna v areálu pacovského zámku.

Těšit se můžete:

Na dvě mladé „matky“, Lenku Jankovskou a Báru Vaculíkovou. Budou vám zpívat o svých pocitech a zkušenostech s plínkami. Možná dojde i kojení. Mateřská.com poprvé na Pacovském poledníku!
Na Vosto5, které představí Stanďartní kabaret. Uvidíte premiéru i derniéru jak divadelního, tak hudebního kousku včetně Snahy (to je název skupiny…).
Na uchvacující rytmy kytary a cajónu a ženský tanec. Jana Drdácká udělala dobře, že se před lety vzdala kancelářské židle a začala se věnovat flamencu. Kousek Andalusie bude v sobotu v Pacově. Taky na písničky o prázdné lednici, lásce k traktoru Zetor, o sociálních sítích i o pořadu Volejte věštce.
Na kluka, kterého jeptiška učila na klavír, nezapomenete. Jmenuje se Michal Horák.
Na kapelu, která hraje tak dlouho, že si ani její členové nepamatují, kdy vlastně vznikla. Píšou o sobě tak dlouhé litanie, že se to ani nedá číst. Hudební styl mění tak často, že se do něj raději ani nepouštíme. Prostě Hm… nejde popsat, ale u nás lze vidět a slyšet.
Na bylinné víno pro povzbuzení chuti. Prý ideální při problémech s trávením a nechutenstvím… tedy na Condurango s Bárou Hrzánovou …tedy na šansony s latinskými, budějovickými a proseckými rytmy.
Na „Praggamuffin“. Že nevíte, co to je? My taky ne! Prý vlastní hudební styl. Proto jsme pozvali TiNG. Pokud zůstanete do neděle, máme pro vás zdravou snídani v trávě.
Od 11 hodin vám bude v zámecké zahradě hrát Zrní.
Součástí programu bude PRAVÝ DOMÁCÍ MARKET – přehlídka inspirativní tvorby, nevšedních projektů, netuctových výrobků a určitě i ochutnávka mnoha dobrot ve spolupráci s Pravým domácím časopisem.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PACOVSKÝ POLEDNÍK 2016
picture PACOVSKÝ POLEDNÍK 2016
Top