Detail info
Close

65DAYSOFSTATIC (UK)

65DAYSOFSTATIC (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Celkově již počtvrté se sheffieldští kytaro-drtiči 65daysofstatic vrací do Prahy, tentokráte k nám do MeetFactory, a tentokráte také překvapivě bez nové řadové desky. Nicméně, post-rocková úderka kolem Joea Shrewsburyho a Paula Wolinskeho v létě vydává soundtrack k jedné z nejočekávanějších počítačových indie-her letoška, No Man's Sky. Nicméně, kdo 65dos někdy viděl, ví, že nejvíc to klukům sluší stejně na pódiu - na tom našem se představí v úterý 8. listopadu.

For the fourth time already the Sheffield-based guitar-smashers 65daysofstatic are about to return to Prague. This time they chose MeetFactory and this time they won't bring a new studio album. However, the post-rock four-piece around Joe Shrewsbury and Paul Wolinsky will release a soundtrack to this year's most anticipated indie-game, No Man's Sky. However, those who have seen them know that the boys enjoy themselves the most being on stage - they will storm ours on Tuesday, November 8.

Více / More:
www.65daysofstatic.com
soundcloud.com/65daysofstatic

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture 65DAYSOFSTATIC (UK)
Top