Detail info
Close

JATKA FEST 2016

JATKA FEST 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jatka Fest nabídne sport, program pro děti a velmi pestrou hudební přehlídku

Město Pacov přivítá v pátek 1. a v sobotu 2. července pátý ročník dvoudenního hudebního festivalu Jatka Fest. Akce se opět koná za podpory města Pacova v krásném prostředí zámeckého parku.
Na rozdíl od předchozích ročníku, akce začne paralelně s fotbalovým turnajem již ráno od 10 hodin programem pro děti. Bude zde tvořivá zábava v podobě dílen a dalších zajímavostí. Dětský den bude provázen programy Vandy a Standy.
Již v pátek ale hudební část programu oživí skupina MŇÁGA A ŽĎORP a dále KEKS, O5 a Radeček, LOLA, Dukla Vozovna a vycházející hvězdy Pavel Calta a Sabina Křováková. Ze sobotní hudební nabídky je bezpochyby největší hvězdou festivalu kapela CHINASKI. V sobotu dále vystopí WOHNOUT, UDG, JAROSLAV UHLÍŘ, VOXEL, ATMO MUSIC, IVAN MLÁDEK, SEBASTIAN, TOTÁLNÍ NASAZENÍ, VLADIMÍR 518. Ani při výměnách kapel se nebudete nudit. Celým dnem bude provádět Jakub Kohák.

Děti do 12 let mají v doprovodu rodičů vstup zdarma (jeden dospělý může mít max. 3 děti).

Akce se koná za každého počasí, na místě budou k dispozici velké stany pro případ nepříznivé předpovědi.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture JATKA FEST 2016
Top