Detail info
Close

CHANTAL POULLAIN, Zlín Film Festival

CHANTAL POULLAIN, Zlín Film Festival

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

56/80 ZLÍN FILM FESTIVAL NA TICKETPORTAL.CZ

Nechte se okouzlit francouzskými šansony, příběhy o vášni, lásce, smutku a touze...
Ikonický styl francouzských žen přitahuje dámské publikum jako magnet. Stejně tak přitažlivé jsou koncerty Chantal - a není to jen jejím sexy hlubokým hlasem. Vyzařuje z ní pozitivní vnímání.
Chantal je vždy optimistická. Funguje to jak v životě, tak při koncertech. Život bere takový, jaký je. Koncertem provází s úsměvem, vypráví o životě, o lásce a vždy zdůrazňuje: "Bez lásky jsi takhle maličkej." Chantal zpívá jednak svoje vlastní písně, ale také tradiční francouzské šansony s šarmem jí vlastním.
Většina písní je ve francouzštině, koncertem provází mluveným slovem v češtině. Právě mluvené slovo je největším pojítkem mezi publikem a hudbou, Chantal rozdává energii a lásku, odměnou jí jsou rozzářené tváře diváků. Přidejme k tomu sexy hlas, lahodnou francouzštinu, jazzově laděnou kapelu a máme tu dokonalou atmosféru sladké Francie.
Chantal doprovází skupina Štěpána Markoviče (saxofon), dále Ondřej Kabrna (klavír), Matěj Černý (kontrabas).

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal
a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!

Další info:
bezbariérový přístup ANO / zvláštní místa pro vozíčkáře za sníženou cenu / sleva "50% ZTP,ZTP/P,DOPR." pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P a pro doprovod držitele průkazu ZTP/P (jedna osoba) - sleva je k dispozici na prodejních místech ticketportal i přímo na ticketportal.cz - zvolte ji v nákupním košíku. / Nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat příslušným průkazem.

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top