Detail info
Close

HELLOWEEN Rock Heart

HELLOWEEN Rock Heart

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární HELLOWEEN vystoupí na rockovém festivalu
Rock Heart v Moravském Krumlově  –
Další z netrpělivě očekávaných alb loňského roku bylo „My God-Given Right“ od HELLOWEEN. Svou patnáctou studiovku vydali 29. května a u nás dosáhlo toto album celosvětově nejlepší prodejnosti v žebříčku IFPI. V únoru očekávejte její oficiální představení!
„Nikdy nevím jak se to stane, ale zase se nám to povedlo... To album šlape jak má! A podíl na tom mají i dva úžasní chlapi: producent Charlie Bauerfeind a Martin Häusler, který se postaral o úžasný 3D cover, aniž by plýtval barvami,“ říká zpěvák Andi Deris.
Autor k němu říká:„Prvotní inspirace přišla ze samotného názvu a taky z názvů některých skladeb, jako Swing of a Fallen World, Lost in America nebo Battle´s Won. Pak jsem narazil na blockbuster Day After Tomorrow – Den poté a nápad světa, ve kterém zůstali pouze dýňáci, byl na světě.“
HELLOWEEN – po představení nového alba v Praze a Zlíně také zavítají do Moravského Krumlova, kde se zúčastní rockového festivalu Rock Heart. Jedná se o první vystoupení kapely světového formátu na Znojemsku!!  Kapelu, která udávala směr heavy metalu v 80. A 90. Letech po celém světě a ještě dnes oslovuje davy fanoušků si rozhodně nenech ujít! Součástí rockového festivalu bude vystoupení dalších 6 kapel.

Vstupenky si zakupte na www.mastersofrock.cz , v síti Ticketportal.cz nebo v lokálním předprodeji.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture HELLOWEEN Rock Heart
picture HELLOWEEN Rock Heart
Top