Detail info
Close

VINOHRANÍ VE VINIU 2016

VINOHRANÍ VE VINIU 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Festival “VINOHRANÍ VE VINIU“ se vrací opět po roce do Velkých Pavlovic! Po úspěšných předchozích ročnících bude opět v areálu vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice znít to nejlepší z domácí hudební scény!

Minulé ročníky přilákaly do prosluněného areálu Vinia davy fanoušků, kteří skvěle podpořili své hudební rockové hvězdy a vytvořili tak nezapomenutelnou atmosféru. Tento rok tomu nebude jinak! Letošní line-up zaručuje velkolepé rozloučení s létem v jedinečném prostředí na jižní Moravě!

Hlavními hvězdami letošního festivalu budou VAŠO PATEJDL – geniální muzikant, skladatel a mozek kapely Elán, který zahraje všechny hity od Elánu až po Fontánu. Další velkou hvězdou bude největší česká heavy metalová legenda CITRON ve staronové sestavě s Láďou Křížkem, Tanjou a fantastickou pódiovou show. Plzeňští MANDRAGE patří mezi nejpopulárnější festivalové kapely současnosti a jistě potěší nejen mladé návštěvníky. A vrcholem večera nebude nikdo jiný než populární slovenská  punk-rocková megastar HORKÝŽE SLÍŽE se svou energickou show, se kterou se tak postarají o třešínku na pomyslném festivalovém hudebním dortu!  Na letošním Vinohraní se také představí jeden z nejlepších revivalů naší nejpopulárnější kapely Kabát, který vystupuje pod názvem TABÁK a dále pop-rocková partička mladých muzikantů STREET69.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top