Detail info
Close

GALAKONCERT PRO CONCENTUS MORAVIAE

GALAKONCERT PRO CONCENTUS MORAVIAE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

CONCENTUS MORAVIAE
03 06 - 29 06 2017

úterý 4. dubna 2017 v 19:30 hod.
Blahoslavův dům, Lidická 79, Brno

CANTAR LONTANO
GAVINO MURGIA / saxofon
MARCO MENCOBONI / umělecký vedoucí

Program: Officium Divinum

Mezinárodní hudební festival 13 měst Concentus Moraviae nabízí posluchačům příležitost propojit jedinečné hudební zážitky s návštěvou malebných měst jižní Moravy a Vysočiny. V roce 2017 se uskuteční jeho 22. ročník se zaměřením na lidský hlas (LA VOCE). Dramaturg Václav Luks si přeje na počátku léta rozezpívat Moravu a žádný koncert letošního festivalu se tedy neobejde beze zpěvu. Jako posla Monteverdiho vlasti a residenčního umělce festivalu přivítáme charismatického propagátora staré hudby Marca Mencoboniho, italského cembalistu, varhaníka, muzikologa, dirigenta, nadšeného organizátora a uměleckého vedoucího souboru Cantar Lontano.
Marco Mencoboni bude také hlavním protagonistou brněnského GALAKONCERTU PRO CONCENTUS MORAVIAE, který bude pozvánkou na 33 červnových festivalových večerů. Společně s vokalisty souboru Cantar Lontano a vynikajícím italským saxofonistou Gavinem Murgiou uvede program Officium Divinum, který navazuje na slavnou nahrávku Hilliard Ensemble a saxofonisty Jana Garbareka z roku 1994, považovanou za první crossover mezi klasickou hudbou a jazzem.

www.concentus-moraviae.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture GALAKONCERT PRO CONCENTUS MORAVIAE
Top