Detail info
Close

ROCK FOR CHURCHILL 2016

ROCK FOR CHURCHILL 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ROCK FOR CHURCHILL UŽ KLEPE NA DVEŘE

O závěrečném prázdninovém víkendu proběhne jedna z posledních velkých akcí léta – festival Rock for Churchill. Do přírodního areálu Myslivna ve Vroutku se sjede 26. a 27. srpna téměř čtyřicítka interpretů. Hlavními hvězdami 17. ročníku jsou Dub FX, Modestep, Nneka, Dub Inc a Dubioza Kolektiv.

Multižánrový festival zůstal věrný své tradici a svým návštěvníkům přichystal na dvou scénách pestrý mix různých hudebních stylů. Do Vroutku přijede fenomenální australský performer Dub FX, v české festivalové premiéře se představí úžasná soul-reggae zpěvačka Nneka z Nigérie. Pro fans našláplé bass music pořadatelé připravili lahůdku - britské Modestep. Balkánský energetický koktejl bude servírovat bosenská parta Dubioza Kolektiv, milovníky reggae a dubu potěší francouzští Dub Inc. Fanoušci indie pop-rocku a divokého rock’n’rollu jistě ocení belgickou dvojku Balthazar a The Sore Losers.
DJ stage bude kralovat hned pětice zahraničních headliners. Britský DJ, producent a zpěvák TC představí nové album Unleash The Wolves. Set plný nadupaného drum and bassu zahraje novozélandský projekt The Upbeats. Dalšími lákavými jmény jsou brazilsko-britský kouzelník S.P.Y, londýnský DJ, producent a moderátor BBC Radio 1Xtra Crissy Criss a na závěr lahůdka pro opravdové fajnšmekry - excentrický italský DJ a producent Alexander Robotnick s porcí minimal techna a electra.
Z česko-slovenských kapel se můžete těšit na Iné Kafe, Monkey Business, Prago Union, Skyline, Vypsanou fixu, Mydy Rabycad, Fast Food Orchestra, Zrní a další.

Generálním partnerem Rock for Churchill je Staropramen.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ROCK FOR CHURCHILL 2016
Top