Detail info
Close

ROCKOVÉ VÁNOCE NA BARČE

ROCKOVÉ VÁNOCE NA BARČE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Rockové Vánoce na Barče
ALEŠ BRICHTA, DEBUSTROL, KOMUNÁL
Máte rád klasiku? Pak si určitě nenechte ujít "Rockové Vánoce na Barče"!

"Rockové Vánoce na Barče", tento rok plánované na 22. prosince, jsou již řadu let velkým vánočním mejdanem zpěváka Aleše Brichty. Letos budou mít na programu opravdovou klasiku v pořadí: 
Aleš Brichta Project, Debustrol a Komunál
Výběr kapel pro letošní večírek není náhodný.
Debustrol
v čele s Kolinssem se neodmyslitelně zapsal do metalových dějin, patří mezi první průkopníky, kteří začali klestit trnitou cestu na pódia, sváděli souboje s byrokracií a lidmi pro které je metal něco jako mor.

Komunál
dříve Komunální odpad, je rocková kapela založená v roce 1989, která poutá stále větší pozornost rockových fanoušků, kteří se nyní mohou přijít na vlastní oči přesvědčit, kam se tato oblíbená kapela dokázala posunout od svého posledního vystoupení.

Aleš Brichta
pak tento již legendární vánoční mejdan tradičně uzavře. Zazní nejvýraznější hity z posledních alb, ale určitě nebudou chybět ani slavné skladby, které duněly Barčou už téměř před třiceti lety…

Akce začíná v 18 hodin, cena vstupenek v den konání a na místě 350 Kč, v předprodeji jen 250 Kč!

 Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
bezbariérový přístup ANO / Sleva "50% VOZ., ZTP/P,DOPR." pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz, slevu zvolte v nákupním košíku.

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top