Detail info
Close

WIDOWSPEAK (US)

MEETFACTORY
WIDOWSPEAK (US)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Widowspeak, brooklynské indie duo Molly Hamilton a Robert Earl Thomas, vydalo letos svojí čtvrtou desku "All Yours". Ta vyšla na slovutném labelu Captured Tracks, kde Molly a Robert s úpornou pravidelností vydávají co rok to album. Na nich rozehrávají 70s psychedelii řízlou folkem, rockem a country v kompaktní, soudobý zvuk "nového popu". Widowspeak na sklonku letošního roku jedou evropské turné a poprvé se staví také v Praze. Bude to hezký.


Widowspeak, the Brooklyn-based duo of Molly Hamilton and Robert Earl Thomas, have released their fourth record "All Yours" earlier this year. It has been released on the famous Captured Tracks imprint, where Molly and Robert put out one album per year, playing out 70s psychedelia mashed with folk, rock'n'roll and country into a unique, compact sound of contemporary pop. Widowspeak will travel to Europe later this year for a tour that will stop in Prague for the first time.

www.widowspeakamerica.com
www.facebook.com/widowspeakband
 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture WIDOWSPEAK (US)
Top