Detail info
Close

HURTS / UK

HURTS / UK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

HURTS SVÉ NOVÉ ALBUM PŘEDSTAVÍ VE FORU KARLÍN

Synthpopové duo Hurts z Velké Británie má u nás silnou fanouškovskou základnu, o čemž svědčí v minulosti vyprodané koncerty i velký zájem o každý nový počin kapely. Nedávno představili nový singl Beautiful Ones, který je už na první poslech stadionovým hitem se silným refrénem a lehce zapamatovatelnou melodií. Pražské publikum si, nejen tento song, bude moc zazpívat společně s Hurts na jejich koncertě, který se odehraje 17. listopadu v pražském Forum Karlin.

Již sedm let uplynulo od vydání průlomového singlu skupiny Wonderful Life a jejich debutového alba Happiness. Od té doby se britské duo stalo jednou z nejúspěšnějších a nejpopulárnějších formací popu v Evropě. Hurts také dosud jen v roce 2016 prodali přes 100 000 vstupenek na své koncerty a stali se tak jednou z nejúspěšnějších nových britských kapel posledního desetiletí.
Po triumfálním začátku v roce 2010 Theo Hutchcraft a Adam Anderson vydali dvě další alba - Exile (2013) a Surrender (2015).
"Je pro nás velkým potěšením ohlásit DESIRE. Album plné vášně, bolesti a chtíče. A také plné té nejlepší hudby, kterou jsme kdy složili " říkají o novém albu Hurts.
Oznámení alba následuje po zveřejnění singlu Beautiful Ones, který byl ihned pochválen kritiky NME, i-D, Paper, Attitude, Metro a The Line of Best Fit.
Skladba, kterou kapela popisuje jako oslavu individuality, je doprovázena novým videoklipem se zpěvákem kapely Theem Hutchraftem, který dosud zhlédlo na 1,5 milionu diváků.
Nové album s názvem Desire vyjde 29.září.

Info ZTP/P

www.informationshurts.com
www.facebook.com/hurts  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture HURTS / UK
Top