Detail info
Close

PAUL ANKA 2016

PAUL ANKA 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

S politováním oznamujeme, že zpěvák Paul Anka se rozhodl zrušit své evropského turné, včetně koncertů, které byly naplánovány na únor 2016 v Praze, Bratislavě, Varšavě a Krakově.
Koncerty byly zrušeny samotným Paulem Ankou, který uvedl, že měl obavy o bezpečnostní situaci na svých koncertech v Evropě. Společnost JVS GROUP shledává tento důvod k zrušení show jako neopodstatněný. JVS GROUP vždy zajistila divákům bezpečné prostředí a není si vědoma žádných hrozeb.
Ačkoliv se společnost JVS GROUP snažila vyjednat náhradní termíny koncertů, definitivní rozhodnutí Paula Anky je koncerty zrušit.
"Přístup Paula Anky nás velice zklamal. Je nám opravdu líto, že pan Paul Anka zarmoutil tisíce svých fanoušků ve všech 3 zemích, rovněž i toho, že poškodil partnery koncertu," uvedla ředitelka marketingu Lucie Nouzová.

---
Vracení vstupného od pondělí 8. února 2016.
Prosíme o trpělivost při vyřizování Vaší návratové transakce.

Team Ticketportal


INFORMACE K VRACENÍ VSTUPNÉHO

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PAUL ANKA 2016
picture PAUL ANKA 2016
picture PAUL ANKA 2016
picture PAUL ANKA 2016
picture PAUL ANKA 2016
picture PAUL ANKA 2016
Top