Detail info
Close

BENÁTSKÁ! 2016

BENÁTSKÁ! 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Michael Schenker přiveze na Benátskou hity Scorpions i UFO

Prošel slavnými Scorpions, působil v britské hardrockové legendě UFO a velké renomé si vydobyl i na sólové dráze. Řeč je o německém hardrockovém a heavymetalovém kytaristovi Michaelu Schenkerovi, který dorazí jako další zahraniční headliner na festival Benátská! Jeho vystoupení bude exkluzivní už jen tím, že se Schenker letos objeví pouze na třech evropských festivalech. Předvede průřez celou svojí kariérou, takže dojde na hity Scorpions, UFO či domovské Michael Schenker Group.
Festival Benátská! již zveřejnil prvního headlinera, britského zpěváka Toma Jonese, a k již ohlášeným jménům doplnil například Mandrage, Horkýže Slíže, Tublatanku, Olympic, Doctora P.P., Thoma Artwaye, Visací zámek, Metalindu, Vltavu, Annu K., Mňágu a Ždorp nebo Ewu Farnou. Ve Vesci u Liberce bude mít svou festivalovou premiéru i Hana Zagorová.
Michael Schenker navíc nebude jedinou zahraniční rockovou novinkou v programu Benátské! Pořadatelům se podařilo ulovit britskou metalovou kapelu DragonForce, která se může pochlubit nominací na Grammy, statusem prvního metalového bandu, který byl v Americe oceněn zlatou deskou za digitální prodej svých alb. „O DragonForce, kteří jsou známí obrovskou rychlostí hraní dvou souznějících kytar, jdou nejrůznější pověsti a jejich koncerty bývají nezapomenutelné. Například nedávno jejich kytarista Herman Li usoudil, že jim již nejrůznější efekty a trampolíny na pódiu nestačí, tak odehrál patrně historicky první kytarové sólo pod vodou. Jsme zvědaví, co předvedou u nás na Benátské!,“ uzavírá ředitel festivalu Mikez.

POZOR! Nově v prodeji kemp a parkovné!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BENÁTSKÁ! 2016
picture BENÁTSKÁ! 2016
picture BENÁTSKÁ! 2016
Top