Detail info
Close

KODALINE / IRL

KODALINE / IRL

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Dublinský kvartet s názvem Kodaline vydal svou druhou desku. Té minulé loňské s názvem In A Perfect World se prodalo úctyhodných 350 000 kusů. Nové album skupina měla hotové za osm týdnů – práce a nahrávání jim šlo skvěle. Coming Up For Air je venku!
Kodaline byli na turné ke svému debutu – které se dostalo v Británii do Top 3, v Irsku bylo devět týdnů na vrcholu hitparády a bodovalo I v Evropě a USA – když je na týden do Los Angeles pozval producent Jacknife Lee.
Kytarista Mark Prendergast říká: “ Vůbec jsme nemysleli na album, mysleli jsme si, že si to jen tak užijeme, protože Jacknife je Ir a spolupracoval se spoustou velkých jmen. Jeho pozvání se prostě neodmítá.”
Z L.A. odjížděli s novým přístupem k hudbě, láskou k syntezátorům a s hotovou písničkou Honest, která je prvním singlem alba.
Zpátky v Británii začali Kodaline pracovat na své nové desce. Elektronika hrála klíčovou roli – dodala písničkám hloubku, nový rozměr a tvrdší sound. Zůstaly báječné sbory a barevný zvuk. Nahrávalo se v Surrey, Dublinu a Longfordu s Jimem Eliotem (Ellie Goulding) a s producentem alba In A Perfect World Stevem Harrisem. Další týden se přesunuli do L.A. na nahrávání s Jacknifem Leem (Snow Patrol, R.E.M., Taylor Swift).
Když Kodaline chtěli do skladby Better nahrát atmosférické smyčce, našli ten pravý zvuk u orchestru v Praze. Stejný orchestr se objevuje i v druhém singlu alba s názvem The One. Coming Up For Air je zvukově velký krok vpřed, ale v jádru hudby stále zůstává schopnost Kodaline ihned se emocionálně propojit s posluchači, podělit se s nimi o své emoce a vtáhnout je do svého světa. Je to chytrá, ostrá a sofistikovaná deska od kapely, která zatím jen objevuje, co vlastně umí.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top