Detail info
Close

ESPERANZA SPALDING Presents EMILY´S D+EVOLUTION

ESPERANZA SPALDING Presents EMILY´S D+EVOLUTION

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Zpěvačka, skladatelka a hráčka na basu Esperanza (Emily) Spalding, čtyřnásobná držitelka Grammy, ohlásila data svého jarního a letního koncertního turné s novým projektem nazvaným Emily's D+Evolution. Oživuje v něm svůj zájem o divadlo, poezii a tanec z dětství a dotýká se širšího konceptu jevištní umělecké interpretace.

Nápad se zrodil den před jejími narozeninami, během inspirativní "bezesné noci za úplňku". Projekt Emily's D+Evolution přináší zcela nový hudební materiál, o němž Esperanza říká, že se před posluchačem "postupně rozprostírá jako živé, hudebně-scénické obrazy".
"Emily je moje druhé křestní jméno a tuto novou stylizaci používám jako svou vnitřní navigaci. Celý projekt mě přivádí zpět k dětství, z něhož znovu čerpám ničím nefiltrovanou zvídavost a používám ji jako kompas v pohybu vpřed, k uvolnění, k dalšímu rozvoji," říká Esperanza Spalding. "Doufám, že s tímto uskupením se nám podaří kolem každé písně vytvořit osobitý svět plný dráždivých témat a příběhů, vyjádřených hudbou. Písně chceme nejen hrát, ale dáme jim i divadelní podobu s jevištím ztvárněním postav, videoprojekcí a tanečním pohybem těl."

 www.pmpif.org

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ESPERANZA SPALDING Presents EMILY´S D+EVOLUTION
picture ESPERANZA SPALDING Presents EMILY´S D+EVOLUTION
picture ESPERANZA SPALDING Presents EMILY´S D+EVOLUTION
Top