Detail info
Close

Bratři Ebenové - Čas holin - Kostelec nad Orlicí

Bratři Ebenové - Čas holin - Kostelec nad Orlicí

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V roce 2014 vydali Bratři Ebenové nové album Čas holin a zároveň oslavili 30 let od vydání prvního alba „Malé písně do tmy“ (1984).
Vychutnejte si jejich nenapodobitelný koncert  v krásném areálu Nového zámku. Kromě tria bratří Ebenových – tedy Marka, Kryštofa a Davida uslyšíte jejich kapelu ve složení – Jiří Veselý (basová kytara, akordeon), Jiří Zelenka (bicí, perkuse) a Pavel Skála (akustické a elektrické kytary). Kapelu dnes již neodlučně doplňuje vynikající jazzový kontrabasista Jaromír Honzák.

Areál Nového zámku Kostelec nad Orlicí

31. července 2015 ve 21 hodin

Areál parku bude otevřen od 20:00 hodin.

Koncert můžete spojit s návštěvou Galerii Kinský ve 2. patře zámku a shlédnout jedinečnou výstavu:

Zámecké imaginárium - 13 (ne)pokojů kosteleckého zámku. Objevíte svět komediantů, loutkářů, malířů  a cirkusových tanečnic. Výstava představí výtvarnou poetiku Divadla bratří Formanů, divadelní kulisy, předměty z různých představení, obludární postavy a malované panely Josefa Sodomky, fotografie Ireny Vodákové, hybohledy a inspectákly Pavla Macka. Prostory dále doplní: objekty, hračky a loutky od Andrey Sodomkové, Stáni Stuchlé, Jany Paulové, manželů Renaty a Martina Lhotákových, Terezy Komárkové, Terezy Vostradovské a veselé obrázky Tomáše Paula. V neposlední řadě zde najdete ilustrace Matěje Formana ke knihám  českého spisovatele Jiřího Stránského. Všichni výtvarníci společně zcela promění Galerii Kinský v jedinečný svět fantazie, hry a zábavy.

O Vaše pohodlí a příjemně strávený večer se postará i místní Toniova zámecká kavárna, která Vám připraví nejen něco dobrého k pití, ale i k zakousnutí.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Bratři Ebenové - Čas holin - Kostelec nad Orlicí
Top