Detail info
Close

1. SETKÁNÍ PŘÁTEL JIŽNÍ MORAVY

1. SETKÁNÍ PŘÁTEL JIŽNÍ MORAVY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

1. OFICIÁLNÍ PŘEHLÍDKA KROJŮ A VÍN NAPŘÍČ JIŽNÍ MORAVOU
K vidění bude 50 krojovaných párů a k ochutnání na 400 vzorků vín - Nejlepších z Moravy!
Prvního srpna se ve Starovicích osobně potkají a ochutnají pohostinnost jihu, vína, místní speciality a především uvidí přehlídku více jak padesáti krojů z celé jižní Moravy Přátelé jižní Moravy.
Na akci budou přítomni krojovaní z Moravského Žižkova, Lanžhota, Šakvic, Dolních Dunajovic, Moravské Nové Vsi, Starovic, Borkovan, Boleradic, Popic, Hustopečí, Velkých Pavlovic, Velkých Bílovic, Němčiček, Horních Bojanovic a Rakvic.
Ti všichni se zapojí do krojovaného průvodu obcí a za zvuků cimbálových muzik zatančí.

Když sa děvčica obléká
Pro mnohé bude jistě neopakovatelným zážitkem také moderovaná ukázka oblékání ženského kroje s podtitulem Když sa děvčica obléká, která proběhne před zraky diváků.
Ochutnávka vín
Ti, kdo přijedou, se mohou těšit také na ochutnávku více jak čtyř stovek vzorků vín od vinařů z Velkopavlovické, Slovácké, Mikulovské i Znojemské vinařské podoblasti a také přímo ve Starovicích řada vinařů otevře své vinné sklepy.

"Chceme, aby lidé, kteří přijedou z celé České republiky i ze zahraničí, ochutnali vše, co k jižní Moravě patří, aby poznali naše kroje, víno i tradice," říká k setkání Jan Záhora, zakladatel internetové komunity I love Jižní Morava, jež akci pořádá. "Bude to hlavně přátelské setkání, nic nemá přesně stanovené hranice a je na lidech, jak budou chtít jižní Moravu zažít."
www.ilovejiznimorava.cz/setkani-pratel/

Předprodej 250 Kč / V den konání a na místě 300 Kč
Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!

Další info:
bezbariérový přístup ANO, pro vozíčkáře vyhrazen prostor u pódia
Držitelé průkazu ZTP/P zdarma, vstupenky nejsou v distribuci, bude umožněn volný vstup na místě.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top