Detail info
Close

RÓISÍN MURPHY / IRL

RÓISÍN MURPHY / IRL

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Dlouhých osm let trvalo, než Roisin Murphy natočila své další sólové album Hairless Toys, a míří na něm do míst, kam se většina pop music nikdy vstoupit neodváží. Výsledek předčil všechna očekávání – ve všech hudebních médiích v zahraničí nahrávka sbírá nadšené ohlasy plné superlativů.
Zpěvačka, která si velmi zakládá také na originalitě vizuální podoby svých koncertů, vystoupí 14. listopadu v rámci turné k nové desce v pražské Lucerně.
Róisín Murphy působí zvláštně a nevypočitatelně, přestože má za sebou dvacetiletou kariéru. S Markem Brydonem založili skupinu Moloko v roce 1995 a pokračovali až do roku 2000, kdy se romanticky rozešli po poslední desce o zlomeném srdci s názvem Statues.
Po obavách a nejistotě co dál bez Marka oslovil Róisín Matthew Herbert a po pár měsících vzniklo v roce 2005 album Ruby Blue.
Druhé album Overpowered z roku 2007 přineslo rozsáhlé koncertování, inventivní, se skvělou produkcí, pódiem a choreografií, s kostýmy pro každou píseň – a zároveň vyčerpávající. Róisín potřebovala zvolnit - a založila rodinu.
Eddie Stevens, hudební režisér Róisín od roku 1997, hráč na klávesy a aranžér smyčců a dechů v Moloko, se stal ideálním producentem třetího alba. Hairless Toys je bohaté a sofistikované. Silné a vzpurné. Příběhy v příbězích rámované příběhy. Fascinace láskou dobývající zklamání.
Ne, tohle není pop v pravém slova smyslu. Nahrávka ale přináší jednu zásadní otázku: Natočí někdy Róisín Murphy špatnou desku?

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture RÓISÍN MURPHY / IRL
picture RÓISÍN MURPHY / IRL
Top