Detail info
Close

JAZZ OPEN OSTRAVA 2015

JAZZ OPEN OSTRAVA 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZ OPEN OSTRAVA SE LETOS BUDE KONAT JIŽ PODESÁTÉ!
Ostrich Quartet

Kvartet mladých a velmi talentovaných hudebníků z Moravskoslezského regionu vyhrál celostátní jazzovou soutěž Jazz Fruit 2014, umístil se na druhém místě v česko-polské jazzové soutěži Powiew Mlodego Jazzu 2014 a jako historicky první česká kapela se zúčastní finále European Jazz Competition 2015 (27.6.2015, Rotterdam).
TOUGH 3
Pražské trio kytaristy a skladatele Adama Tvrdého, s hráčem na Hammondovy varhany Jakubem Zomrem a bubeníkem Jiřím Stivínem mladším se prezentuje nadžánrovým mixem, jehož hlavní ingredienci je JAZZ.
Juraj Griglák a Company
Jedna z největších hvězd evropské jazzové scény, slovenský baskytarista a skladatel Juraj Griglák. Jeho poslední album Time to Fly mělo skvělé recenze v amerických internetových magazinech "All About Jazz" a "Jazz Corner" a bylo nominováno na cenu Radio Head Awards 2014.
Věra Špinarová a Rudolf Březina
První ročník Jazz Open Ostrava 2006 otevíraly dvě osobnosti - dnes již legendy naší hudební scény. Zpěvačka, která překračuje hranice všech žánrů - Věra Špinarová a jeden ze zakládajících členů Jazzového Ostravského Rozhlasového Orchestru (JORO), saxofonista Rudolf Březina.
Doprovodí je JORO, pod vedením Borise Urbánka.

*KE VSTUPENCE JUBILEJNÍ CD! K VYZVEDNUTÍ PŘED ZAČÁTKEM NA MÍSTĚ KONÁNÍ.
Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line - HOMEtickets!!


Vstupné: 350 Kč
*Sleva pro studenty a důchodce (poživatel důchodu z důchodového pojištění), cena po slevě 200 Kč.
Pozor, nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem. Poskytované slevy jsou k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz - slevu zvolte v NÁKUPNÍM KOŠÍKU.
*Děti do 10 let včetně, vozíčkáři a držitelé průkazu ZTP/P VSTUP ZDARMA, vstupenky nejsou v distribuci, bude umožněn vstup na místě, bezbariérový přístup ANO

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top