Detail info
Close

Svojšice 2015

Svojšice 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární festival Svojšice slaví 15. narozeniny a zároveň se loučí!

V sobotu 20.6. od 15.00 hodin proběhne ve Svojšicích u Pardubic poslední ročník festivalu Svojšice, který se rozloučí s party people několika generací, které ovlivnil. Pojďme si k této události říci více.

Festival Svojšice je mezi českými clubbery pojmem, který se beze sporu vryl do jejich pamětí a přispěl zásadně k dění na elektronické scéně v České republice. Byl pořádán s láskou k taneční hudbě a provázela ho vždy pozitivní energie a „domácí“ atmosféra. Ve spojení s krásným přírodním areálem se staly Svojšice jedinečné s osobitým kouzlem. Za 15 let se zde vystřídala celá plejáda světových i domácích umělců.

Jak to bude letos na festivalu vypadat? Více informací zde

Proč festival končí se dočtete v prohlášení promotéra festivalu Petra Dzingela aka Dj Džejára zde

Festival Svojšice – sobota 20.6.2015 od 15.00 hodin
Letní areál Svojšice u Pardubic

Dj’s: Adrian Hour (AR), Steve Mulder (NL), Roberto Capuano (It), Toky & Energy X (Sk), Zardonic (VE), Lucca, Chris Sadler, Kaisersoze, Elektrabel Live, Aifel, Džejár, Tools Project, Luke Sun (DE), Airto, Fly, Carl W, Forbidden Society, Bifidus Aktif, Suki, Twisted Minds, Krop-@tko, Halbax, Snookey, Golpe, Hungry Beats, B.unq, Spermatiq, T-Mass, Dazy, No-On, Peterson.

facebook událost
Více info na www.svojsice.cz

 

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Svojšice 2015
Top