Detail info
Close

BOSKOVICE 2015 – festival pro židovskou čtvrť

BOSKOVICE 2015 – festival pro židovskou čtvrť

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Festival pro židovskou čtvrť už přes dvacet let vyzdvihuje krásu jedinečné urbanistické památky v tomto jihomoravském městě. Představuje zajímavosti jak z hudební, tak i z divadelní a filmové scény, výstavy, autorská čtení a spoustu dalších kulturních počinů.

23. ročník festivalu proběhne v termínu 9. – 12. 7. 2015!

Program festivalu jde dramaturgicky napříč žánry, aby oslovil co nejširší spektrum návštěvníků. V červenci se tedy návštěvníci opět mohou těšit na koncerty v amfiteátru letního kina, na další hudební scénu za muzeem, na jazzovou scénu v zámeckém skleníku, odpolední divadla na hradě, výstavy v Muzeu Boskovicka, autorská čtení, výlety a další překvapení. Židovský hřbitov bude během festivalu veřejně přístupný, v synagoze je k vidění stálá expozice věnovaná židovské čtvrti a proběhnou zde komornější projekty a další výstavy. Opět bude možné projít si židovskou čtvrť s odborným výkladem průvodce.

Vystupující:
Iva Bittová & Čikori, Shoenfelt / Babka, Günter Baby Sommer (D), Mucha, Meridian Brothers (CO), Tvrdý / Havelka, Dirty Deep (FR), Longital (SK), Hrozně, Kalle, The Weathermakers, BraAgas, Katarzia (SK), Žofie Kabelková, Johannes Benz, Miloš Dvořáček, Muff, Pod Černý vrch, Five Seconds to Leave, Ora Pro Nobis, Děti kapitána Morgana …a mnoho dalších

V prodeji zlevněná permanentka STUDENT pro držitele platných průkazů ISIC, ITIC, IYTC, ALIVE. Pro osoby ZTP/P je v prodeji permanentka ZTP/P 250,- Kč, doprovod jedné osoby zdarma, bezbariérový přístup zajištěn.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BOSKOVICE 2015 – festival pro židovskou čtvrť
Top