Detail info
Close

THE WAR ON DRUGS / USA

THE WAR ON DRUGS / USA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Americká kapela The War On Drugs v srpnu vystoupí Praze!

Lost In The Dream je třetí album filadelfské kapely The War on Drugs. Když vydali v roce 2011 svou průlomovou desku Slave Ambient, kytarista a zpěvák Adam Granduciel strávil dva roky hraním po větších klubech, festivalech a v nočních televizních programech. Album ovšem časem vyspělo a dorostlo - z The War on Drugs se stala špičková rock ’n’ rollová kapela. Stejná esence prodchla album Lost In The Dream, skvostnou desetipísňovou kolekci, kterou produkoval Granduciel a dlouholetý hudební inženýr Jeff Zeigler.
V minulosti stavěl jádro písní sám Granduciel, ale tady písničky nahrála kapela zocelená lety koncertování: basák Dave Hartley, který si kdysi zahrál už na debutu Wagonwheel Blues a klavírista Robbie Bennett, multiinstrumentalista, který přispěl na Slave Ambient. Osm měsíců strávili po šesti různých nahrávacích studiích. Následně Granduciel skladby rozšířil s přizvanými hosty.
Lost In The Dream reprezentuje mnohé zkoušky dlouhé cesty a konečný triumf cíle. Album je dosud největší Granducielův úspěch - deska se dostala do čela žebříčků nejlepších desek loňského roku mnoha zahraničních hudebních časopisů po celém světě. Do České republiky tahle kapela přijíždí na vrcholu svého tvůrčího snažení ověnčená vavříny, aby 17. srpna premiérově odehrála svůj koncert v pražském Lucerna Music Baru.

www.thewarondrugs.net
www.facebook.com/thewarondrugs.band
 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE WAR ON DRUGS / USA
picture THE WAR ON DRUGS / USA
Top