Detail info
Close

SHEPPARD / AUS

SHEPPARD / AUS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Australští Sheppard přivezou do Prahy multiplatinový song Geronimo

Sheppardovi jsou rodina, která ve své rodné Austrálii zhmotnila svůj hudební sen. Kapela, v jejímž jádru stojí sourozenci George, Amy a Emma Sheppardovi, urazila pořádný kus cesty – od skládání písniček na terase svého domu až k vítězství v hitparádě se svým hitem Geronimo.
Jejich otec je ráno budil nahrávkami Cata Stevense a matka jim zaplatila výuku hry na klavír a hudební teorii. George, Amy a Emma nemohli být pro svou budoucí kapelu lépe vybaveni. Sourozenci brzy rozšířili skupinu o kytaristy Jay Bovinoa a Deana Gordona, bubeníka Michaela Butlera. Mladší sestra Emma se přidala na basu. Složili téměř 30 písniček a sešli se s legendou australského hudebního průmyslu Michaelem Chuggem, který se stal jejich manažerem.
S Chuggovými zkušenostmi a svým nadšením se jim podařilo prosadit. Skladba Let Me Down Easy se v Austrálii stala jejich průlomovým hitem, po němž následovala televizní vystoupení s obrovskou sledovaností, čtyřikrát platinové vydání dalšího singlu Geronimo. Písnička se stala Nejdéle indie skladbou #1 v hitparádě v australské hudební historii a v létě 2014 vydává kapela své debutové EP Geronimo, které vzápětí dostává zlatou desku. Následovalo album nazvané Bombs Away, které letos vyšlo i v Evropě a slaví ohromné úspěchy.
Zda se sourozencům Sheppardovým podaří uspět i v Lucerna Music Bar, kam kapela přijede ke svému premiérovému koncertu v Česku, se pražské publikum bude moc přesvědčit 29. června.

www.officialsheppard.com
www.facebook.com/wearesheppard

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SHEPPARD / AUS
Top