Detail info
Close

EAGLES OF DEATH METAL / USA

EAGLES OF DEATH METAL / USA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Eagles of Death Metal dorazí v rámci světového turné k nové desce i do Prahy

Když Josh Homme vydal první album své hudební bokovkyEagles of Death Metal, psal se rok 2004. Po boku Hommea (zde jako bubeník Carlo Von Sexron) stanul kámoš z dětství Jesse Hughes (zpěv, kytara). Oba jsou z Palm Desert v Kalifornii. Po čase, kdy se jejich cesty rozešly, Homme starého kamaráda přemluvil, aby si spolu zajamovali.
Eagles of Death Metal byli na světě a debutovali několika skladbami na Volumes 3-4 Hommeho Desert Sessions v roce 1998. Navzdory jménu kapela hrála klasický garážový rock říznutý Rolling Stones. Když se Homme zase začal věnovat Queens of the Stone Age, projekt šel k ledu. Po jejich úspěchu se Homme k Eagles of Death Metal vrátil. V roce 2003 se do toho pustili, nahráli spoustu materiálu a vyjeli poprvé na turné jako předkapela Placebo.
Netrpělivě očekávané první album Peace, Love & Death Metal vyšlo v březnu 2004 na Hommeho labelu Rekords Rekords. Hughes a Homme na podzim roku 2005 vydali druhou desku Death by Sexy, na které je doprovodili Jack Black, Brody Dalle, Mark Lanegan a Joey Castillo. Na jaře 2006 jeli turné se Strokes a v roce 2008 vydali svou třetí vytuněnou desku Heart On.
Na spadnutí je prý ale nové album a k němu světové turné. V Praze by se po několika letech Eagles of Death Metal měli zjevit 30. června, konkrétně na podiu Lucerna Music Baru, kde před nimi zahraje britská kapela Dolomite Minor.

www.eaglesofdeathmetal.com
www.facebook.com/eaglesofdeathmetal

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture EAGLES OF DEATH METAL / USA
Top