Detail info
Close

ILDEBRANDO D´ARCANGELO

ILDEBRANDO D´ARCANGELO

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ILDEBRANDO D'ARCANGELO basso-baritono
Simona Houda Šaturová soprano
Moravská filharmonie Olomouc
ILDEBRANDO D´ARCANGELOProgram koncertu Ildebrando d´Arcangelo


Po loňském úspěchu Hanáckého operního festivalu se do Olomouce opět vrací vážná hudba. Za podpory statutárního města Olomouce a marketingové společnosti TK PLUS čeká i letos návštěvníky ojedinělý "open air" koncert výjimečného světového interpreta vážné hudby.
Na Horním náměstí v Olomouci vystoupí jeden z klíčových bas-barytonistů současnosti, vynikající Ildebrando d´Arcangelo.
Vybudovaná koncertní stagiona pod širým nebem v historickém centru Olomouce, která nabídne místo bezmála třem tisícovkám diváků, jistě nadchne příznivce vážné hudby i široké publikum se zájmem o výjimečné hudební projekty.

Díky majestátnímu jevištnímu umění a nezaměnitelné barvě svého hlasu je Ildebrando d’Arcangelo chválen jak kritiky, tak i publikem. Mezi jeho znamenité role patří zejména Mozartovy postavy: Figaro, Don Giovanni a Leporello, nicméně na jeho repertoáru najdeme i řadu belcantových rolí z oper Belliniho, Donizettiho a Rossiniho, ale i barokní hudbu Monteverdiho, Handelovu a Vivaldiho.
Italské hvězdě bude asistovat sopranistka Simona Houda Šaturová, držitelka Ceny Nadace Charlotty a Waltera Hamelových za vynikající pěvecké výkony.
Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line - HOMEtickets!!

ZTP/P info:

bezbariérový přístup zajištěn, pro vozíčkáře a jejich doprovod (jedna osoba) vyhrazena zvláštní místa za 190 Kč, sleva 50% pro držitele průkazu ZTP/P a doprovod ZTP/P (jedna osoba) na ostatní místa v hledišti - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo on-line, vyberte vstupenky a slevu zvolte v nákupním košíku.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top