Detail info
Close

Táta / LSNH

Táta / LSNH

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Letní scéna na Harfě 2015

TÁTA

Autor: Bjardi Haukur Thorson
Režie: Eduard Kudláč
Dramaturg: Darina Abrahámová

Divadelní komedie sklízející úspěch po celém světě, při které budete plakat smíchy i dojetím. Vtipně a s nadsázkou líčí „srážku“ nic netušícího muže s těhotenstvím jeho partnerky, porodem a následnou péčí o novorozence.
Být tátou je úžasné! Být ale dobrým tátou, to si vyžaduje hodně odvahy, odhodlání a zručnosti. A také správného chlapa, který se s Vámi rád podělí o vlastní zkušenosti a poradí Vám, jak na to.
Náš táta má totiž skvělé nápady a tajné finty, jak prožít šťastné otcovství… Vstup dětí do našeho života všechno úplně změní. Pánové, nejste v tom sami. Přijďte se podívat, jak se to dá s humorem zvládnout. A pokud ještě děti nemáte, nebo Vám už ty Vaše odrostly? Vůbec nevadí, určitě se v mnohých situacích najdete i Vy sami.
Večer plný dobré nálady, smíchu a humoru je plně zaručen.
V hlavní a jediné roli se na Vás těší herec a táta v jednom: Roman Pomajbo.

Představení se nikdy neruší – probíhají za každého počasí. V případě nepřízně počasí se představení přesouvá do Divadla Gong (Sokolovská 191), vzdáleného 250 metrů od Letní scény na Harfě. Letní scéna na Harfě je jediná letní scéna s garancí odehrání všech představení s mokrou variantou.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Táta / LSNH
picture Táta / LSNH
picture Táta / LSNH
picture Táta / LSNH
picture Táta / LSNH
Top