Detail info
Close

MASTERS OF ROCK 2015

MASTERS OF ROCK 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Hlavní hvězdou festivalu Masters of Rock 2015 fenomenální NIGHTWISH!

Svou účast na festivalu Masters of Rock potvrdila současná nejpopulárnější metalová kapela NIGHTWISH! Finové usilovně finišují s nahráváním nového alba. Jedna z nejočekávanějších desek roku, první s hlasem nové zpěvačky Floor Jansen, by měla vyjít už na jaře.
Nightwish získali v osobě Floor Jansen poklad - mladou, krásnou, atraktivní a přitom skvělou a zkušenou zpěvačku. Floor, dříve ve skupinách After Forever a Revamp, nastoupila v říjnu 2012 na záskok do rozjetého vlaku Nightwish s názvem Imaginaerum World Tour, osvědčila se a úspěšně pokračuje v cestě dál.
Festival Masters of Rock si Nightwish vybrali jako první, na kterém kromě starých hitů představí své nové, očekávané album!

Doposud potvrzení účinkující:
WITHIN TEMPTATION (NED), BLACK LABEL SOCIETY (USA), POWERWOLF (GER), HAMMERFALL (SWE), GAMMA RAY (GER), U.D.O. (GER), SONATA ARCTICA (FIN), GOTTHARD (SUI), KAMELOT (USA), KROKUS (SUI), THE EXPLOITED (SCO), LEGION OF THE DAMNED (NED), DELAIN (NED), BLUES PILLS (SWE/USA/FRA), DOG EAT DOG (USA), ANVIL (CAN), SEPTICFLESH (GRE), THE GENTLE STORM feat. Anneke van Giersbergen (NED), VOODOO CIRCLE (GER), GUS G. (GRE), ARKONA (RUS), BLOODBOUND (SWE), XANDRIA (GER), CRUCIFIED BARBARA (SWE), MERCENARY (DEN), AVATAR (SWE), LACRIMAS PROFUNDERE (GER), SERIOUS BLACK (GER), NEONFLY (ENG), TRI STATE CORNER (GER), RED´SCOOL (RUS) a domácí ARAKAIN, HARLEJ, TURBO, DARK GAMBALLE. A další přibývají...

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MASTERS OF ROCK 2015
picture MASTERS OF ROCK 2015
picture MASTERS OF ROCK 2015
Top