Detail info
Close

KOZÁCI, taneční a pěvecký soubor Ruské federace

KOZÁCI, taneční a pěvecký soubor Ruské federace

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KOZÁCI, Státní taneční a pěvecký soubor Ruské federace
Státní taneční soubor ruských kozáků je jednou z předních profesionálních tanečních formací v zemi. Soubor divákům nabízí fascinující, dynamický hudební a taneční program. Fanoušky tanečního umění si získal svým profesionálním  tancem, písněmi a instrumentálními kompozicemi.
Tvoří ho 55 herců různého žánrového zaměření. Hlavní část tělesa tvoří baletní skupina skládající se z 30 tanečníků. Vokální skupina v počtu 10 zpěváků je považována za ozdobu tělesa a spolu s 10 členným komorním orchestrem prezentuje písně v tradičních, lidových nebo moderních aranžích.
Program souboru je jakousi encyklopedií kozáckého života, přetransformována do efektního scénického provedení, které využívá zářivé tradiční uniformy a kroje, veselé zpěvy a temperamentní tance čerpající z tradice a dědictví mnoha kozáckých regionů Ruska, rozprostírajících se od řeky Don, přes oblast Černého moře, Sibiř až po Dálný východ.
Soubor má ve svém repertoáru více než 20 tanců, 50 písní a 10 sólových hudebních kompozic. Kromě tradičních kozáckých tanců - "Tanec chopjorských kozáků", "Kazačok", "O černooké dívce" - nabízí soubor i ruské lidové tance z Lipecké oblasti, taneční souboje a také známou Kalinku.
Jednoduše taneční zážitek, který si nesmíte nechat ujít!

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!


ZTP/P info:

zvláštní sektor určený pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a jejich doprovod (jedna osoba)
- vstup bočním vchodem, bezbariérový přístup ANO
KOZÁCI NA TICKETPORTAL.CZ

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top