Detail info
Close

ROCK FOR CHURCHILL 2015

ROCK FOR CHURCHILL 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ROCK FOR CHURCHiLL 2015
28. – 29. 8. 2015
Vroutek, areál Myslivna
www.rfch.cz

Festival Rock for Churchill ohlásil první 4 jména 16. ročníku. V přírodním areálu Myslivna se poprvé představí divoká švédská kapela Royal Republic. Premiéru absolvují také slovenští rockeři Horkýže Slíže a česká electroswingová parta Mydy Rabycad. Po dvou letech se na Rock for Churchill vrátí Tata Bojs, kteří přivezou nové album.

ROYAL REPUBLIC
Energie. Nadšení. Talent. Styl. Prďáctví. Z těchhle ingrediencí vaří nejlepší rock´n´rollové kapely. Royal Republic mají všeho na rozdávání. “Royals” se toho nebojí a frontman Adam Grahn vás v srpnu zaručeně dostane.

TATA BOJS
Jejich vystoupení na Rock for Churchill 2013 k 25. výročí kapely, kdy zahráli ty největší pecky a předvedli úžasnou světelnou show s pohyblivou LEDkou, patřilo k vrcholům tehdejšího ročníku.

HORKÝŽE SLÍŽE
Jedna z těch CZ/SK kapel, která kolem Rock for Churchill pořád kroužila, Churchill kolem ní, ale nikdy to nedopadlo. Nastal čas, aby Horkýže konečně potěšili vroutecký lid svými dokonalými texty a nabušenou muzikou.

MYDY RABYCAD
Máte rádi tanec, spoustu nespoutané mladické energie a třeba i trochu nostalgie a zavzpomínání na staré dobré swingové časy? Pro vás pořadatelé přivezou do Vroutku vycházející hvězdu české hudební scény posledních měsíců.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ROCK FOR CHURCHILL 2015
picture ROCK FOR CHURCHILL 2015
picture ROCK FOR CHURCHILL 2015
picture ROCK FOR CHURCHILL 2015
picture ROCK FOR CHURCHILL 2015
Top