Detail info
Close

Tricky (UK)

Tricky (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tricky koncem ledna představí v Praze album se svým pravým jménem

“Pojmenováním desky Adrian Thaws říkám, že mě vůbec neznáte,” říká Tricky, když popisuje svou jedenáctou desku. “Tolikrát mě už lidi zkoušeli odhadnout, ale já se s každou novou deskou vydávám úplně jinam."

Je typické od jedné z nejvíc nepředvídatelných postav v hudebním světě, že první album, které nese jeho rodné jméno, je jedno z jeho nejméně introspektivních alb. Adrian Thaws je barevná poutavá kolekce písniček, které přecházejí od hip hopu k house, od jazzu k blues, od rocku k reggae. Bylo nahráno v Trickyho domácím studiu v Londýně, kam opět přesídlil po téměř dvou desetiletích v New Yorku, Los Angeles a Paříži, a podílela se na něm celá řada mezinárodních spolupracovníků: Francesca Belmonte, Nneka, Mykki Blanco, Bella Gotti, Tirzah, Blue Daisy a Oh Land. Je to deska, která se musí poslouchat pořádně nahlas..

“Dělat muziku je snadné,” říká Tricky a chraptivě se zasměje. “Musíte k sobě být jen upřímní.”

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top