Detail info
Close

LATINO SILVESTR 2014 AQUALAND MORAVIA

LATINO SILVESTR 2014 AQUALAND MORAVIA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LATINO SILVESTR JAKO NA PLÁŽI

Netradiční program připravil pro letošní Silvestr Aqualand Moravia. Duchem se přenesete na prosluněné karibské pláže s žhavými rytmy salsy a lahodnými rumovými koktejly na barech.
Večírek odstartuje v 18 hodin a potrvá až do rána. Večerem Vás provede kubánský DJ Swing “Ahi nama!“, kterého doplní peruánský perkusionista Eddy Portella.
Karibské rytmy dříve či později roztančí i Vás. Vybavit si z tanečních salsové kroky nebo cha-chu Vám pomůže mistryně světa latino show a dvojnásobná vicemistryně světa v Salse Neli Portella s mistryněmi světa v latino show ze skupiny La Portella.
Milovníci adrenalinu si do 22 hodin užijí na skluzavkách a tobogánech v hale atrakcí neskutečnou jízdu.
S novým rokem odstartuje i ohnivá show v podání Duo Aratron Aspis. Úspěšní účastníci soutěže Česko Slovensko má talent, žonglérská a fakírská špička, přivezou i čtyřmetrovou krajtu.
Pokud Vám z vody a tance vyhladoví, bude v Imperium restaurantu připravené stylové kubánské tříchodové menu a milovníkům kávy bude k dispozici barista.
Dress code:
Slavnostní róby nechejte doma! Doporučujeme plážové oblečení a samozřejmě plavky!
Užitečné informace:
Aqualand Moravia je otevřen již od 10 hod. Možnost zakoupit celodenní vstupné vč. večerní show nebo vstupenku pouze na večerní show od 18 hod. Možnost zakoupení speciálního silvestrovského menu.
Provoz atrakcí a saunového světa do 22 hod. Provoz bazénové části do konce programu 3 hod.
Bezplatné parkování.
Lehátkový servis do vyčerpání kapacity.
Ubytování:
Vyhrazené ubytování přímo pro hosty Aqualandu Moravia v Hotelu Termal v bezprostřední blízkosti aquaparku. Počet míst omezen. Rezervace na www.hoteltermal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LATINO SILVESTR 2014 AQUALAND MORAVIA
Top