Detail info
Close

METRONOMY / UK

METRONOMY / UK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Metronomy v březnu očarují Lucerna Music Bar

V tiché ulici ve východním Londýně je jedno staromódní studio. Je to domov analogového zvuku, horkých, zaprášených přístrojů, a zároveň místo, kde se ambice nezávisle myslících umělců mění v klasické nahrávky. Jednoduše řečeno - je to místo, kde se kouzlí... Toe Rag Studios ve své historii již přivítalo rockové hudebníky, ale tentokrát do něj vstoupil hudebník, který přinese pro tohle studio nový žánr. Moderní, dobrodružný a ambiciózní pop.
Za posledních šest měsíců do Toe Rag Studios přicházel kudrnatý muž, který zde dokončoval své dlouho očekávané čtvrté album. V srdci má lásku k The Zombies, Love a Sly and the Family Stone. Už dříve složil skvělé skladby a vytvořil exkluzivní pop. Jeho hlavními nástroji jsou syntezátory a počítače. Ale v Toe Rag je posune mnohem blíž k nebeské hudbě.
Joseph Mount, z Totnes v Devonu, je hlavní zpěvák a architekt skupiny Metronomy. Jeho nové album 'Love Letters' je deska, která chce být nadčasová. . 'Love Letters' zkouší dělat nové věci postaru. Nesnaží se být retro, ale ohlíží se po kvalitách minulosti. Dotýká se hvězd dob minulých.
Metronomy vytvořili 'Love Letters', klasické elektropopové album, které posílá svůj vzkaz přímo do vašich srdcí. Otevřte je. Pocítíte kouzlo. V březnu příštího roku se Metronomy vydají na turné, přičemž jedna ze zastávek se uskuteční 11.března v pražském Lucerna Music Baru, takže budete mít příležitost se nechat očarovat. 

www.metronomy.co.uk  
www.facebook.com/metronomy  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture METRONOMY / UK
Top