Detail info
Close

THE AFGHAN WHIGS / USA

THE AFGHAN WHIGS / USA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Pamětníci skvělých koncertů téhle party, která vznikla v americkém Cincinnati v roce 1988, již nedoufali, že se s jednou ze zásadních skupin grungeové éry ještě někdy na pódiu setkají. The Afghan Whigs se rozešli počátkem nového milénia a dlouho to vypadalo, že slova frontmana Grega Dulliho, o tom že nemá v úmyslu s kapelou pokračovat, budou platit stále. Cesty bývalých spoluhráčů se však po čase opět protnuly, a tak se po deseti letech znovuobjevil band, jehož kombinace garážového rocku, grunge a punku je jedním z milníků rockové historie.
Comeback kapely má však na hony daleko k sentimentálnímu vzpomínání! Magická chemie Afghan Whigs stále funguje, koncerty jsou plné energie a letos kapela vydala u prestižního labelu Sub Pop (toho samého, kde počátkem 90. let nahráli tři alba, jež formaci ukotvily na scéně americké alternativy) nové album Do to the Beast.
27. října kapela navíc vydala remasterovanou reedici svého slavného alba Gentlemen, které je nově doplněno o 17 nových tracků z nezveřejněných demáčů a živých vystoupení. Název byl vzhledem k 21. výročí vydání alba pozměněn na Gentlemen at 21.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE AFGHAN WHIGS / USA
picture THE AFGHAN WHIGS / USA
Top