Detail info
Close

25 let Respektu: DORIAN CONCEPT + TVRDÝ/HAVELKA

MEETFACTORY
25 let Respektu: DORIAN CONCEPT + TVRDÝ/HAVELKA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Respekt slaví 25 a ke gratulacím se připájí i MeetFactory se vzácnými hosty – popřát přijedou Dorian Concept a nový domácí projekt Tvrdý/Havelka.

Rakouský multitalentovaný samouk a frekventant Red Bull Music Akademie Oliver Thomas Johnson známý jako Dorian Concept vydal koncem října na legendární značce Ninja Tune svojí druhou dlouhohrající desku Joined Ends. Ta je o poznání barevnější a zároveň dospělejší, než jeho 5 let starý debut When Planets Explode, díky níž se dostal třeba k předskakování Cinematic Orchestra v Royal Albert Hall. K nové desce Oliver postavil také novou, tříčlennou kapelu – spolu s krajanem Cid Rimem v roli bubeníka a instrumentálním experimentátorem Cloniousem se přijede poprvé v živé podobě představit rovněž do Prahy.
Vedle Dorian Concept vystoupí na oslavách 25tých narozenin týdeníku Respekt dvojice výrazných postav současné domácí hudební scény Tvrdý/Havelka s čerstvým projektem U nás v garáži. Ten představuje nové autorské úpravy písní českého undergroundu a nové vlny 80-tých let skupin jako Garáž, Půlnoc, Dybbuk, Psí vojáci, Michael’s Uncle nebo Soubor tradičního popu. Po koncertech se o náladu a afterparty postará Mary C z Radia Wave.

Večer započne debata redaktorů Respektu (Pavel Turek, Pavel Kroulík) s hosty o hudbě a hudebních recenzích.

www.dorianconcept.com
www.25respekt.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture 25 let Respektu: DORIAN CONCEPT + TVRDÝ/HAVELKA
picture 25 let Respektu: DORIAN CONCEPT + TVRDÝ/HAVELKA
Top